CAHİT CEYLAN YENİDEN BAŞKAN “MESLEĞİMİZİN KARŞILIĞINI BULMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

1144

Kütahya Eczacılar Odası Başkanı Cahit Ceylan 2023 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulunda yeniden başkan olarak seçildi. Cahit Ceylan, “Sizlerin bizlere verdiği güç ile mesleğimizin sorunlarının çözümü ve mesleğimizin karşılığını bulması için çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Kütahya Eczacılar Odası 2023 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleştirildi.Eczacıların yoğun bir katılımı ile düzenlenen Genel Kurul Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan teşekkülü, Yönetim Kurulu faaliyet, mali raporları, denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından raporlar ibra edildi. 

Genel Kurulda Öğrenci Komisyonu tarafından düzenlenen “Eczacılık Mesleğinin Problemleri” konulu illüstrasyon yarışmasına katılan Eczacılık Fakültesi Öğrencilerinin eserleri de sergilendi.

‘GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BİZİM UMUDUMUZ’

Emekleri için komisyon üyelerine ve yarışmaya katılım sağlayan Eczacılık Fakültesi Öğrencilerine teşekkür eden Kütahya Eczacılar Odası Başkanı Cahit Ceylan, “Kütahya Eczacı Odası Gençlik Komisyonumuz güzel ve başarılı çalışmalarına devam ediyor.Genç meslektaşlarım bizim mesleğimizin hak ettiği değeri bulması için umudumuz. Sizler karanlığa gömülmeye çalışılan mesleğimiz için aydınlık günler getireceksiniz.” İfadelerini kullandı.

‘DESTEĞİNİZ BİZE GÜÇ VERİYOR’

2023 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulunda Kütahya Eczacılar Odası Başkanı Cahit Ceylan yeniden başkan olarak seçildi. Kongremize katılım sağlayan meslektaşlarına, AK Parti Kütahya Milletvekili Ecz. İsmail Çağlar Bayırcı’ya teşekkür eden Cahit Ceylan, “Yanımızda olmanız her zaman bize güç veriyor. Katılımlarınız için teşekkür ederim. Sizlerin bizlere verdiği güç ile mesleğimizin sorunlarının çözümü ve mesleğimizin karşılığını bulması için çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Kongrede Yönetim Kurulu Asil Listesi şu isimlerden oluştu: Ecz. S. Cahit Ceylan, Ecz. Halil Eğmir, Ecz. Sezen Moralıoğlu, Ecz. Nurdan Alkan Gönen, Ecz. Ahmet Armut

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *