‘DENİZDEKİ ÖZGÜRLÜK HİSSİ KULAÇLARIMA GÜÇ VERIYOR’

417

Tavşanlı’daki Ünsal Giyim Mağazaları sahibi Ahmet Ercüment Ünsal, Balıkesir Açık Su Yüzme Şampiyonası 1500 metre kategorisinde bitiş çizgisini ilk geçen isim oldu. Ünsal, “Denizin derinliklerinde hissettiğim o özgürlük duygusu, beni her zaman daha ileri gitmeye teşvik etti” dedi.

TAVŞANLILI ESNAF ŞAMPİYON OLDU

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Balıkesir Açık Su Yüzme Şampiyonası Ayvalık İlçesinin Paşalimanı Koyu Plajı’nda gerçekleştirildi. Yüzlerce sporcu dereceye girebilmek için denizde kıyasıya bir mücadeleyle yarıştı. 1500 Metre kategorisinde yarışan, Tavşanlı’daki Ünsal Giyim Mağazaları sahibi Ahmet Ercüment Ünsal adını şampiyonanın tarihine yazdırdı.

SERT AKINTILARA KARŞI KULAÇ ATTI

Ünsal Giyim Mağazaları sahibi Ahmet Ercüment Ünsal, Paşalimanı Koyu Plajı’nda gerçekleştirilen şampiyonada 1500 Metre kategorisinde yarıştı. Sert akıntılara karşı cesurca yüzen ve rakiplerine üstün gelen Tavşanlılı Ünsal bitiş çizgisini ilk geçen isim oldu. Başarılı performansıyla dikkat çekti.

Şampiyonadaki başarısını değerlendiren Ahmet Ercüment Ünsal şunları kaydetti; Denizin derinliklerinde hissettiğim o özgürlük duygusu, beni her zaman daha ileri gitmeye teşvik etti. Bugün kazandığım madalya, yıllardır süren emeğimin ve azmimin bir sonucu. Şampiyonadaki tüm emektarlara ve katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *