İKAMET KARTLI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ AYRICALIKLAR SENİ BEKLİYOR!

285

Kütahya’da ikamet eden üniversite öğrencilerine destek olmak için hayata geçirilen İkamet Kart ile öğrenciler, şehirdeki pek çok imkandan indirimlerle faydalanabilecek. İkametgah ve öğrenci belgesi ile Kütahya Belediyesi resmi sitesine online başvuru mümkün.

Kütahya Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve şehre değer katan, ödüllü İkamet Kart Projesi öğrenciler için bu eğitim öğretim döneminde de gençlerin en büyük destekçisi olacak.

İKAMET ADRESİ KÜTAHYA OLMALI

Şehre gelen öğrenciler, yıl sonuna kadar izleyen süreçte ikamet adreslerini Kütahya’ya almaları halinde birçok indirimli hizmetten yararlanabilecek. Kütahya’da ikamet eden üniversite öğrencilerine destek olmak için hayata geçirilen İkamet Kart ile öğrenciler, Belediye Sosyal Tesislerinde ayrıcalıklı olacak. Bengisu Sosyal Tesisler, Çamlıca Restoran, Ağaçköy Regülatör Restoran, Döner Restoran ve Kır Kahvesi, Devlet Hatun Hanımlar Lokali Restoran ve Çay Bahçelerinde öğrencilere yüzde 20 indirim sağlanacak.

Atakent, 30 Ağustos ve Akkent Mahallerindeki spor merkezlerinde fitness yapmak isteyen üniversite öğrencilerine yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca öğrenciler çamaşırhanelerden 50 indirimle faydalanabilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Öğrenciler, “kutahya.bel.tr” sitesinden T. C. Kimlik No, Adı Soyadı, Telefon No, E-Devlet’ten alınmış İkamet Belgesi, Öğrenci Belgenizi Yüklenerek İkamet Kart başvurusunu yapabilecek.

İkmaet Kart hakkında daha fazla bilgi almak isteyen öğrenciler “0274) 999 19 43 Dahili:2108” nolu telefon ile iletişime geçebilir.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *