PERSONELİMİZ ÜSTÜN GAYRET GÖSTERİYOR

443

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ni (KSBÜ) kazanarak şehre gelen üniversite öğrencileri ile Kart 43 İşlem Merkezi’nde bir araya gelen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, indirimli ulaşım için Kart 43 işlemlerinin online olarak da yapılabileceğini belirtti.

ÖĞRENCİLERE ÇAY VE ÇORBA İKRAMI

Üniversite öğrencilerine hoş geldiniz diyerek Kart 43 işlemleri ve İkamet Kart ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Başkan Işık, Kart 43 İşlem Merkezi’nde öğrencilerin işlemlerinin en hızlı şekilde yapılabilmesi için personelin üstün gayret gösterdiğini, Kütahya Belediyesi olarak gençlere çay ve çorba ikramlarının süreceğini söyledi.

‘ONLINE BAŞVURU DA YAPABİLİRSİNİZ’

Kart 43 işlemlerinin online olarak da yapılabileceğinin altını çizen Başkan Işık, “Sevgili öğrencilerimiz, şehrimizin iki güzide üniversitesine DPÜ ve KSBÜ’’ye yeni kayıt yaptırarak gelen tüm öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum. Özellikle şehrimize ilk kez gelen öğrencilerimizin indirimli ulaşım kartlarını almak üzere Kart 43 İşlem Merkezi’nden yararlanmaları mümkün olduğu gibi hiç buraya gelmeden online olarak ikametkart.kutahya.bel.tr adresinden ve ayrıca duraklarımızdaki QR kodları okutarak doğrudan bu hizmeti alabileceklerdir. Buraya gelen öğrencilerimize de hem çay ve çorba ikramımızı yapacağız hem de içerideki ofisimizde işlemleri yapan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz personelleri ellerinden gelen desteği yapıyorlar. Bir kez daha eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, şehrimize, onların kıymetli ailelerine ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *