‘KÜTAHYA’DAN HER ŞEY OLUR’

258

Kütahya’nın TR33 şehirleri arasında ihracat rakamları ile ikinci olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kütahya’dan bir şey olmaz sözünü kabul etmiyoruz. Kütahya’dan her şey olur. Kütahya’mızın her güzelliğini ön plana çıkartarak kalkındıracağız.Şehrimizden umudunuzu kesmeyin.” İfadelerini kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’nın ihracat rakamlarına dikkat çekti.

‘KÜTAHYA’DAN BİR ŞEY OLMAZ

SÖZÜNÜ KABUL ETMİYORUZ’

Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) Eylül ayı ihracat rakamlarına göre TR33 Bölgesinde yer alan Kütahya’nın 34 Milyon dolarlık ihracat ile ikinci, Afyonkarahisar yaklaşık 31 Milyon dolarlık ihracat ile üçüncü,  Uşak ise 28 Milyon dolarlık ihracatla sonuncu sırada olduğunu dile getiren Mustafa Önsay, “Kütahya’dan bir şey olmaz sözünü kabul etmiyoruz. Kütahya’dan her şey olur. Oluyor. Olacak…” dedi.

‘ŞEHRİMİZDEN UMUDUNUZU KESMEYİN’

Kütahya’da hep birlikte çok başarılı işlere, hizmetlere imza atıldığını vurgulayan Önsay, “Şehrimizin tüm erkleriyle, sanayicilerimizle, iş insanlarımızla, STK’larımızla, esnaf ve zanaatkarlarımızla, büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla, siz değerli hemşerilerimizle şehrimizi her yönüyle geliştirecek, Kütahya’mızın her güzelliğini ön plana çıkartarak kalkındıracağız. Hep beraber, el birliği ile…Şehrimizden umudunuzu kesmeyin.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *