KÜTAHYA’YA AYAK BASTILAR HER SORULARINA CEVAP BULDULAR: DPÜ ÖĞRENCİLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

361

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile DPÜ’ye yerleşen öğrenciler, Kütahya’ya adım attıkları andan kalacakları yurtlara varıncaya kadar yalnız bırakılmadı. Öğrenciler ve ebeveynleri otogar ve tren garından DPÜ ve yurtlarına kadar karşılaştıkları her sorunda DPÜ’den bir temsilciyi yanlarında buldu.

YENİ ÖĞRENCİLER DESTEK MASALARIYLA KARŞILANDI

Kütahya Şehirlerarası Otobüs Terminali, Kütahya Gar ve tüm akademik birimlerinde kurulan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) öğrencileri destek masalarında karşılandı. Öğrenciler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı saat başı düzenlediği otobüs seferleriyle otogar ve tren garından DPÜ ve yurtlarına zahmetsizce ulaştı. Kütahya’ya adım attığı andan öğrencisi olduğu birimlere kadar karşılaştıkları her sorunda DPÜ’den bir temsilciyi yanında gören öğrenciler ve ebeveynleri, öğrenci destek masası çalışması nedeniyle DPÜ’ye teşekkürlerini sundular.

Kütahya’ya gelen öğrencileri Şehirlerarası Otobüs Terminalinde karşılayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, burada öğrencilerle sohbet etti ve kendilerine Kütahya Dumlupınar Üniversitesini tercih ettikleri için teşekkürlerini iletti.

‘BAŞROLDE SİZ OLACAKSINIZ’

Yeni dönemde üniversitenin kazanacağı tüm başarılarda öğrencilerin başrolde olacağını söyleyen Prof. Dr. Kızıltoprak, “Kütahya’ya ve üniversitemize hoş geldiniz. Büyük bir üniversiteye geldiniz. Sizin gelişinizle tüm birimlerimiz ve yerleşkemiz çok hareketli bir dönem geçirecek. Kazanacağımız her başarıda sizin de imzanız olacağına eminim. Bizler yeni dönem için çok heyecanlıyız. Sizin de heyecanınızı gözlerinizde görüyorum. Üniversitemizde de öğrenci destek masalarımız sizi bekliyor. Aynı bugün olduğu gibi bize ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızda olacağız.” Şeklinde konuştu.

Öğrencilerin karşılanmasının yanında barınma alanlarını da yakından takip eden Rektör Kızıltoprak, DPÜ Hüsnü Özyeğin Öğrenci Yurdu ile Evliya Çelebi Yerleşkesi içinde ve çevresinde yer alan Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve taleplerini dinledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *