KÜTAHYALI İŞ İNSANLARINA MOTİVASYON KAYNAĞI OLACAK ‘KÜTAHYA YÜZYILI HEDEFİNE HEP BİRLİKTE YÜRÜMELİYİZ’

257

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresinde MKYK’ ya seçilen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ı tebrik eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Yüzyılı hedefimize şehrimizin tüm unsurlarıyla beraber bir ve bütün olarak yürümeliyiz. Erkan Güral’ın bu yeni görevi Kütahyalı iş insanları adına motivasyon kaynağı olacaktır.” dedi

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresinin ardından açıklamalarda bulundu.

ERKAN GÜRAL’I TEBRİK ETTİ

4.Olağanüstü Kongrede tekrar Genel Başkan seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere MKYK’da ve diğer organlarda görev alan tüm başkanlara hayırlı olsun temennilerini ileten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kütahyalı İş İnsanı Sayın Erkan Güral’ı da MKYK’ ya seçilmesi sebebiyle tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Kütahya Yüzyılı hedefimize şehrimizin tüm unsurlarıyla beraber bir ve bütün olarak yürümeliyiz. Erkan Güral’ın bu yeni görevi Kütahyalı iş insanları adına motivasyon kaynağı olacaktır.” İfadelerini kullandı.

AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresinde MKYK Üyeliğine seçilen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ı tebrik eden ve yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, “Türkiye Yüzyılı için hep yeni hep ileri.” İfadelerini kullandı.

‘ALLAH BİZİ DOĞRU YOLDAN ÇEVİRMESİN’

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle seçilen MYK üyelerini tebrik eden ve başarılar dileyen AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “Milletimiz ve teşkilatımız için hayırlı olsun. Türkiye Yüzyılı’nda MKYK listesinde görev alan tüm gönüldaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Allah bizi doğru yoldan çevirmesin, sözümüzden döndürmesin” şeklinde konuştu. 

Kongrenin hayırlara vesile olması duasında bulunan AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Kongremizde tekrar Genel Başkanımız seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, MKYK’da ve diğer görevlerde yer alan tüm başkanlarımıza hayırlı olsun. Kütahyalı İş İnsanı Sayın Erkan Güral’ı da MKYK’ ya seçilmesi sebebiyle tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *