KUTSO CUMHURİYETİN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADI

234

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünü coşkuyla ve birlik içinde kutlayarak milli bayramın önemini vurguladı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Şehirde düzenlenen etkinlikler, bayramın ulusal önemini ve Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihini coşkuyla yansıttı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programında; Valilik Makamında gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması tebriklerinin kabulünde KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Kütahya Valisi Musa Işın’ı tebrik etti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ile Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle 100. Yıl Hatıra Ormanı fidan dikimi programı gerçekleştirildi. Programa KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, KUTSO ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer üyeler katıldı. Bu etkinlik, milli bayramın coşkusunu doğal kaynakları koruma amacıyla birleştirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü sebebiyle Kütahya Valisi Musa Işın’ın verdiği resepsiyona katıldı. Katılımcılar, bu özel resepsiyonla Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaştılar. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünde “Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı” açılış törenine katıldı. Tören 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile milli bayram coşkusunu daha da arttırdı.

CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL BİR SELAM

Günün sonunda yapılan Tugay Bandosu Eşliğinde Fener Alayı Yürüyüşü Cumhuriyetin 100. Yılını selamladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, Kütahya Belediyesi önünden başlayarak Zafer Meydanı’na kadar süren yürüyüş, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak amacıyla düzenlendi. Katılımcılar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna ve bugüne kadar gelinen noktaya duydukları gururu ve coşkuyu bir arada yaşadılar. Bu yürüyüş, Cumhuriyetin 100. yılına özel bir selam niteliğindeydi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *