MAVİ ŞİMŞEK KUPAYA VEDA ETTİ

173

Ziraat Türkiye Kupasına 3. Tur maçında güçlü rakibi Corendon Alanyaspor’a konuk olan Belediye Kütahyaspor, 4-1 yenilerek kupaya veda etti. Maçta mavi lacivertlilerin tek golünü 63’üncü dakikada Berkant Şahin Kök attı.

KÜTAHYA EKRAN BAŞINA KİLİTLENDİ

Belediye Kütahyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur karşılaşmasında güçlü rakibi Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadyumu’nda oynanan maçın A Spor ekranlarında yayınlanmasıyla tüm Kütahya ekran başına kilitlendi.

İLK YARI 3-0 SONA ERDİ

Belediye Kütahyaspor’un Serkan Demirol, Melik Can Şahin, Doğancan Kılıç, Samet Cantürk, Cihangir Çağlıyan, Haktan Çakır, Yunus Özdemir, Berkant Şahin Kök, Bilal Şeflek, Muhammed Burak Taşdemir, Can Muhammed Vural ilk 11’i ile sahaya çıktığı maçta ilk gol 27. dakikada Alanyasporlu Sisto’dan geldi. 34 ve 43’üncü dakikada Alanyaspor’un iki golü ile ilk yarı 3-0’lik skorla bitti.

DEĞİŞİKLİKLER GOLÜ GETİRDİ

Maçın ikinci yarısında Melik Can Şahin yerine Eyüp Poyraz, Yunus Özdemir yerine Halil İbrahim Pekşen, Bilal Şeflek yerine Yekta Sönmez oyuna girdi. İkinci yarıda sahadaki varlığını daha çok hissettirmeye başlayan Belediye Kütahyaspor, 63. dakikada Yekta’nın ceza sahası içine yaptığı koşuda Berkant’ın sert şutu ile golü hanesine yazdırdı. 80. dakika Alanyaspor’un golü ile skor 4-1 olarak belirlendi.

Corendon Alanyaspor’un tur atladığı Belediye Kütahyaspor’un ise kupaya veda ettiği maçta Melik Can Şahin, Yekta Sönmez ve Can Muhammet Vural sarı kart gördü.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *