ŞİMŞEK ZİRVEDEN UZAKLAŞTI

191

Belediye Kütahyaspor, lider Karaköprü mağlubiyetinin ardından zirveden uzaklaşmaya devam etti. Haftayı 7’inci sırada kapatan Belediye Kütahyaspor, hafta sonu Osmaniye deplasmanına gidecek.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor sezon şampiyonluk hedefiyle başlasa da gerek oynadığı hazırlık maçlarında gerekse lig maçlarında ki performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu. Yaşanan puan kayıplarının artmasının ardından zirveden adım adım uzaklaşmaya devam eden Belediye Kütahyaspor son olarak Dumlupınar stadında lider Karaköprü Belediyespor’u ağırladı. Zorlu mücadelede gülen taraf konuk ekip Karaköprü olurken, Belediye Kütahyaspor kritik bir maç kaybetti. Alınan bu mağlubiyetin ardından zirve ile olan puan farkı 12’ye çıkarken bu durum gerek taraftarın gerekse yönetimin morallerini bozdu.

BERABERLİKLERİN HAFTASI OLDU

Belediye Kütahayspor’un kaybettiği haftada maçların büyük bir bölümü eşitlikle sona erdi. Silivrispor sahasında Bayburt temsilcisini 2-0 mağlup ederken, Darıca-bornova 0-0, Akhisar-Osmaniye 1-1, Erbaa-Büyükçekmece 0-0, Kuşadası-Fatsa maçı ise 3-3 eşitlikle sona erdi. Ağrı Ekibi Sivas 4 Eylül’ü sahasında tek golle mağlup etmeyi başarırken hanesine 3 puanı yazdırdı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *