DEV SANTRAFOR KURTARICI OLDU

161

Belediye Kütahyaspor’a sezon başı transfer edilen ve uzun boyuyla dikkat çeken Feyyaz Aydil, son dakikaların kritik ismi olarak dikkat çekiyor.

Belediye Kütahyaspor’un sezon başında Pazar spordan transfer ettiği 32 yaşında ki ve 1.97 boyunda ki alt liglerin en uzun boylu santraforu Feyyaz Aydil, Belediye Kütahyaspor’da sadece 106 dakika forma giydi.

RAKİP FİLELERE 2 GOL KAYDETTİ

Rakip kalelere 2 gol bırakan ancak oyuna girdikten sonra rakip savunmaların korkulu rüyası haline gelen Feyyaz Aydil, son oynanan Karaköprü maçında da kendini gösterdi. Maça 81’inci dakikada giren ve birkaç dakika içinde golle burun buruna gelen Feyyaz, 87’inci dakika ise Can Muhammed Vural’ın attığı golde büyük bir pay sahibi oldu. 1922 Konya ve Ağrı maçlarında da oyuna sonradan giren oyuncu bu maçlarda ise gol sevinci yaşamıştı.

AZ SÜRE ALIYOR ÇOK İŞ YAPIYOR

En fazla oynadığı maçta 38 dakika sahada kalan ve birçok maçta 10 dakikadan daha az süre alan dev santrafor adeta teknik direktör Yusuf Tokuş’un kurtarıcısı gibi. Son dakikalarda oyuna aldığı Feyyaz Aydil, attığı ve attırdığı gollerle adeta takımına derin bir nefes aldırırken, bunun en büyük örneği Ağrı maçında yaşandı. Deplasmanda 2-0 geriye düşen Kütahyaspor’un Feyyaz’ın 52’inci dakikada oyuna girmesinin ardından 54’te skoru Feyyaz Aydil ile 2-1’e getirdi. Dakika 88’de ise Haktan ile eşitliği yakalayan Belediye Kütahyaspor bir puanı kurtarmıştı.

Feyyaz Aydil’inbundan sonra ki maçlarda da Kütahyaspor’un önemli gol silahlarından olması bekleniyor. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *