TEKNOKENT EK BİNA İNŞAATI HIZLA SÜRÜYOR: GİRİŞİMCİ AKINI SAĞLAYACAK

515

2022 yılında 78 projenin yürütüldüğü Kütahya Dumlupınar Tasarım Teknokent’in ek bina inşaatında incelemelerde bulunan Vali Musa Işın, ek binanın tamamlanmasıyla birlikte Teknokent’in kapasitesinin artırılacağını ve daha fazla girişimciye ev sahipliği yapabileceğini belirtti

Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Dumlupınar Tasarım Teknokent’i ziyaret ederek Genel Müdür Prof. Dr. Sn. Ersan Öz’den gelişim süreci ve hedefleri hakkında bilgi aldı.

78 PROJE YÜRÜTÜLDÜ

Teknokent’in fiziki eksikliklerinin giderildiğini ve firmaların sadece projelerine odaklandığını ifade eden Prof. Dr. Ersan Öz, 49 aktif firmada 244 Ar-Ge ve destek personelinin çalıştığını kaydetti. Öz, 2022 yılında 78 proje yürütüldüğünü ve bunlardan 21’inin başarıyla sonuçlandığını, tamamlanmayan projelerin ise ek süreyle devam ettiğini belirtti.

Bilgilendirme sunumunun ardından Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren firmaları ofislerinde ziyaret eden Vali Işın, yapılan çalışmalar ve geliştirilen sistemler hakkında bilgi aldı.

EK BİNA İNŞAATI HIZLA SÜRÜYOR

Daha sonra Kütahya Dumlupınar Tasarım Teknokent’in inşaatı devam eden ek binasında da incelemelerde bulunan Vali Işın, ek binanın tamamlanmasıyla birlikte Teknokent’in kapasitesinin artırılacağını ve daha fazla girişimciye ev sahipliği yapabileceğini belirtti. Vali Işın, inşaat sürecinin bir an önce tamamlanması için elinden gelen desteği vereceğini söyledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *