ZİRVE’DE KAYIP

326

Belediye Kütahyaspor, sahasında ligin son sırasında haftaya giren Sivas ekibine sahasında verdiği puanla adeta hayal kırıklığı oluşturdu. Taraftarlar istikrarasız görüntünün nedenini anlayamazken takımın ilerleyen haftalarda daha zorlu günler geçirebileceği ifade ediliyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta yer alan Belediye Kütahyaspor haftayı Sivas 4 Eylül maçı ile tamamladı. İlk yarıda oynanan kötü futbolun ardından ikinci yarıda galibiyeti getiren golleri kaydedemeyen Belediye Kütahyaspor adeta rakibine puan hediye etti. Alınan sonuç herkesi üzerken taraftarlar yaşananlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Taraftar grupları takıma seslenerek daha hırslı ve daha iyi mücadele edilmesini gerektiğini ifade ederlerken, yaşanan istikrarsızlığın ise biran önce sona ermesi gerektiğine vurgu yaptılar. 

Belediye Kütahyaspor aldığı puan sonrası haftayı 17 puanla 6’ıncı sırada kapattı.

LİDER KAZANDI, ÜST SIRALARLA FARK YÜKSELDİ

Belediye Kütahyaspor, sahasında kaybettiği iki puanın ardından gözler grupta alınacak sonuçlara çevrildi. Lider Karaköprü haftayı Konya deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönerken, ikinci sırada ki Kuşadası, Büyük Çekmece’yi 4-0 mağlup etti. Silivrispor ise sahasında Osmaniyespor’u 3-0 ile geçerken, Erbaa takımı Darıca ile 2-2 berabere kaldı.

Grupta Ağrı takımı Bornova’yı 2-0 yenerken, Fatsa’da Akhisar’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *