TEMMUZ SONUNDA TAMAMLANACAK

194

Şehrin vizyon projelerinden birisi olan Kanal Kütahya’daki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Allah nasip ederse temmuz ayı sonu itibariyle burayı şehrimize kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan Kanal Kütahya’daki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaların geldiği son aşamaya ilgili bilgiler veren Başkan Işık, “Kanal Kütahya projemizin ana etabı olarak planladığımız inşaat alanımızdayız. Suyun toplanacağı gölet bölgesi ve göletin ortasındaki restoranımızın imalatı devam ediyor. Yine gölün içerisindeki yürüme platformlarının beton kazıkları çakılmıştı, şimdi de onların demir montajlarına başlanmış durumda.” Şeklinde konuştu.

‘YAĞIŞLAR MÜSAADE ETTİKÇE

İMALATLARIMIZ DEVAM EDECEK’

Altyapıyla, kanalizasyon ve diğer çalışmaların da devam ettiğine değinen Başkan Işık, “Allah nasip ederse temmuz ayı sonu itibariyle burayı şehrimize kazandırmayı hedefliyoruz. Bungalov evler ve restoran bölümünde yağış müsaade ettiği sürece hızlı bir şekilde imalatlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *