HAYALLER NASIL KALEME DÖKÜLÜR?

279

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonunda düzenlenen İnteraktif Söyleşilerde Yazar ve Senarist Şafak Güçlü, çocuklar için hayallerini kaleme dökmenin yollarını anlatarak mini kitap ve mini film senaryosu yazma etkinliği gerçekleştirdi.

Kütahya Valisi Musa Işın’ın talimatı doğrultusunda, Kütahya Valiliği’nin koordinesi ile IQ YAPIM bünyesinde Kütahya merkezinde ve tüm ilçelerinde değerler eğitimi kapsamında öğrencilerin geleceği doğru planlamaları anlamında düzenlenen interaktif söyleşilerin durağı bu kez İl Millî Eğitim Müdürlüğü oldu.

Beylerbeyi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşilerde öğrencilere Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Şenaslan, NLP Uzmanı Ekrem Özden ile Yazar ve Senarist Şafak Güçlü seslendi.

GELECEĞİ PLANLARKEN

HANGİ ADIMLAR ATILMALI

Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Şenaslan tarafından “Kariyerde Doğru Plan” başlığı altında, öğrencilere, kendi geleceğini planlarken hangi aşamalarda hangi doğru adımlar atılması gerektiği ile ilgili ipuçları verildi.

Meslek belgeli koç ve NLP uzmanı olan Ekrem Özden tarafından “Hedef Belirleyelim Ama Nasıl” başlığı altında, sınava girecek öğrencilerimizin doğru tercih yapmaları yönünde doğru tercih ipuçları verildi.

Yazar ve Senarist Şafak Güçlü, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza hayallerini kaleme dökmenin yollarını anlatarak interaktif söyleşi içerisinde bir mini kitap/mini film senaryosu yazma etkinliği gerçekleştirdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *