3. LİG 3. GRUPTA İLK YARI BERABERLİKLE KAPANDI

201

Belediye Kütahyaspor’un mücadele verdiği 3. Lig 3. Grupta ilk yarının son haftası beraberliklere sahne oldu. 7 maç oynanırken, 5’i beraberlikle sonuçlandı. Kazanan iki takım ise önemli puanlar kazandılar.

TFF 3.lig 3. Grupta ilk yarı Çarşamba günü oynanan maçlarla sona erdi. Belediye Kütahyaspor sahasında ligin zirvesini yakından takip eden tokat temsilcisi Erbaaspor’u konuk etti. Zorlu maçta karşılıklı goller atılırken önemli detaylar ortaya çıktı.

5 MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI

Oynanan son hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise herkesi şaşırttı. 7 karşılaşmada gülen iki takım Akhisar ve lider Karaköprü olurken, 10 takım birer puanla kapanış yaptı.

Ağrıspor sahasında Kuşadası ile 2-2 berabere kalırken, 1922 Konyaspor-Bornova ise 1-1 berabere kaldılar. Akhisarspor, Darıca’yı 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet alırken, Silivrispor-Darıca maçı golsüz beraberlikle sonuçlandı. Bayburt Özel İdare-Fatsa maçı da 1-1 tamamlanırken lider Karaköprü, Sivas Dört Eylül spor’u 4-1 mağlup ederek önemli bir puan farkına imza attı.

KÜTAHYASPOR 7’İNCİ TAMAMLADI

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Belediye Kütahyaspor sezonun ilk yarısında aradığı atmosferi bulamadı. Zaman zaman saha içinde sıkıntılar çeken Şimşekler, aldığı beraberliklerle damga vurdu. Ligin zirvesinden uzaklaşan Belediye Kütahyaspor’da gözler transfere çevrildi. Önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleneceği merak konusu…

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *