KSBÜ’NÜN BÖLGEYE OLAN KATKISI VE GÖRÜNÜRLÜĞÜ ARTARAK DEVAM EDİYOR: BÜYÜKŞEHİRDE OLAN TEDAVİ KÜTAHYA’DA

899

KSBÜ’nün dış paydaş ziyaretlerinde alanında uzman personel sayılarının artmasıyla birlikte büyük şehirlerde olan tedavi yöntemlerinin Kütahya’da yapılması konusunun ilerlemenin en büyük göstergelerinden birisi olduğu aktarıldı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren ve Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik, KSBÜ çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı için, Kütahya Valiliği başta olmak üzere dış paydaş ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Program kapsamında Kütahya Vali Yardımcıları Fikret Zaman ve Aydın Börü başta olmak üzere, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sayar, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz ile İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Ünkoç ziyaret edildi.

Akreditasyon programları başta olmak üzere KSBÜ’nün paydaşlar gözünden imajı, topluma sağladığı katkının görünürlüğü, mezun olan öğrencilerinin yetkinliği, eğitim-öğretim süreçleri gibi konular hakkında görüşler soruldu.

İLERLEMENİN EN BÜYÜK GÖSTERGESİ

Paydaşların görüşlerine göre KSBÜ’nün hem görünürlüğü hem de bölgeye katkısı artarak devam ederken, akademik personelin sahada aktif bir şekilde yer alarak, sağlık hizmetinin aksamadan verilmesinin sağlanmasının da büyük bir memnuniyet ve takdirle karşılandığı belirtildi. Ayrıca alanında uzman personel sayılarının artmasıyla birlikte büyük şehirlerde olan tedavi yöntemlerinin Kütahya’da yapılması konusunun ilerlemenin en büyük göstergelerinden birisi olduğu aktarıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *