KAVŞAK PROJESİ PROGRAMA ALINDI

166

Yimpaş kavşağı köprü projesinin 2024 yılı yatırım programına alındığını açıklayan Vali Musa Işın, projenin, nisan ayında başlayacak yapım çalışmalarıyla birlikte ulaşım sorunlarına çözüm getirmesi hedeflendiğini belirtti. Işın Şehir merkezindeki OSB yolu için proje çalışmalarının gerçekleştirileceğini, belirtti.

Vali Musa Işın başkanlığında düzenlenen toplantıda, AK Parti Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve kurum yöneticileri bir araya gelerek çevre yolundaki kavşakların mevcut durumunu değerlendirdi.

Yimpaş kavşağı köprü projesinin 2024 yılı yatırım programına alındığını açıklayan Vali Musa Işın, projenin, nisan ayında başlayacak yapım çalışmalarıyla birlikte ulaşım sorunlarına çözüm getirmesi hedeflendiğini belirtti. Tavşanlı OSB kavşağında ise orta refüj ışıklandırma ve flaşör sayısının artırılacağı, kavşak hız tespiti yapılacağı belirtilen Işın, sanayi kavşağındaki ara geçişlerin kapatılması ve refüjlerin genişletilmesi konusunun da gündeme alındığını belirtti.

KAMYONLAR ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNE GİRMEYECEK

Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi kavşağında farklı seviyelerde kavşak çalışması yapılacağını ifade eden Vali Işın, ayrıca Kütahya şehir merkezindeki OSB yolu için proje çalışmalarının gerçekleştirileceğini, bu sayede kamyonların şehir içi trafiğine girmesinin önüne geçileceğini belirtti. Vali Işın, sorunların çözümü için milletvekilleri ile birlikte Ankara’ya çeşitli ziyaretlerde bulunacaklarını ve konuları yakından takip edeceklerini söyledi. Milletvekilleri de ellerinden geleni yapacaklarını belirterek ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için destek vereceklerini kaydetti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *