BELEDİYE KÜTAHYASPOR 2. YARI İÇİN HAZIRLANIYOR

193

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken daha güçlü bir kadro ile çıkmanın hesaplarını yapıyor.

3. lig 3. Grupta sezona şampiyonluk umutlarıyla giren ancak aldığı kötü sonuçların ardından zirvenin gerisinde kalan Belediye Kütahyaspor, ilk yarıyı 23 puanla 7’inci sırada kapattı. İkinci yarıya daha güçlü bir şekilde çıkmak isteyen Belediye Kütahyaspor’da gözler transfere çevrildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediye Kütahyaspor’da 4 oyuncu ile yollar ayrılmış ve iki oyuncu ile ise anlaşma sağlanarak sözleşme imzalanmıştı. Yeni transferlerden Gökay Irgavul orta sahada mücadele verirken, Umut ise defans hattında görev yapıyor.

Yeni isimlerle de görüşmeler aralıksız devam ederken yeni transferlerinde yolda olduğu gelen bilgiler arasında ye alıyor.

SIKI BİR ÇALIŞMA İÇİNDE

Belediye Kütahyaspor ikinci yarı hazırlıkları kapsamında sıkı bir çalışma içine girecek. Afyon’da kamp yapması beklenen Belediye Kütahyaspor yapacağı hazırlıklarla lige daha iddialı bir giriş yapması bekleniyor. Yeni sezonda üst sıralara doğrun tırmanması beklenen Belediye Kütahayspor’un en kötü ihtimalle play-off hattında kapatması ve buradan 2.lig hayallerine kavuşması bekleniyor.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *