AHMET ASIM OKAT GÜVEN TAZELEDİ

172

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunda Başkan Ahmet Asım Okat ve Yönetim Kurulu yeniden seçilerek güven tazeledi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu Dernek binasında gerçekleştirildi. Genel  Kurula Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık , Genel  Merkez Yönetim  Kurulu Üyeleri, Balıkesir Şube Başkanı. Haydar Filiz, Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, dernek üyesi şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

7. Olağan Genel Kurulda Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Ahmet Asım Okat ve Yönetim Kurulu yeniden seçilerek güven tazeledi.

Yakın zamanda geçirdiği rahatsızlık sebebi ile Genel Kurula protokol ve misafir davet edemediklerini ifade eden Şube Başkanı Ahmet Asım Okat, “Rabbim çıktığımız bu kutsal görevde bizlere yardımcı olması ve muzaffer olmamız duası ile 7. Olağan Genel Kurula katılan herkese teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *