DPÜ İLE KERAMİKA ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ: KERAMİKA ŞENLİKLERE SPONSOR OLDU

152

DPÜ ile Keramika arasında protokol anlaşması ile Keramika, 14-16 Mayıs tarihlerinde DPÜ’de düzenlenecek bahar şenliklerinin sponsorlarından biri oldu.

DPÜ ile Keramika arasında mayıs ayında üniversitede düzenlenecek Bahar Şenlikleri’ne ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. Törene Rektör  Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce katıldı.

Protokol kapsamında Keramika, 14-16 Mayıs tarihlerinde DPÜ’de düzenlenecek bahar şenliklerinin sponsorlarından biri oldu. Sponsorluk anlaşması ile Keramika, şenliklerin maddi açıdan desteklenmesine katkıda bulunacak. Şenlikler kapsamında yerleşkede Keramika standı açılacak, çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

Keramika ile yapılan iş birliklerine bir yeni halkanın eklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kızıltoprak, “Bahar şenlikleri, öğrencilerimizin yarı yıl sonu sınavlarından önce eğlenmesi ve keyifli vakit geçirmesi için düzenlediğimiz önemli bir etkinlik. Keramika’nın sponsorluğuyla bu yılki şenliklerimiz daha da güzel geçecek. Katkılarından dolayı Sayın Emin Yüce’nin özelinde Keramika’ya teşekkür ediyorum.” dedi. Keramika Genel Müdürü Emin Yüce de, DPÜ ile iş birliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi ve kurum olarak bu önemli etkinliğe katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını ifade etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *