ÜLKE İÇİN VAR OLDUK BİR ÜLKÜYE YAR OLDUK

94

MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı’nın ardından açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, “Liderimiz, Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk.” İfadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı’na Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, MHP Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve Üst Kurul Delegeleri katıldı.

Kurultayın ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Oyların tamamını alarak tekrar Genel Başkan olarak seçilen Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere, Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizi ve Merkez Disiplin Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyorum. Şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.” Şeklinde konuştu.

‘LİDERİMİZ BAHÇELİ’NİN EMRİNDEYİZ’

14. Olağan Büyük Kurultayımız MHP ve Türkiye için hayırlı uğurlu olmasını dileyen MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, “Seçilen MYK ve MDK Üyelerimizi tebrik eder başarılar dilerim Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emrindeyiz. Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *