ADAYLARDAN İLK TEPKİLER

126

Kütahya’da bir ilçe, iki belde başkanlığı kazandıklarını belirten Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Osman Gezgin vatandaşın doğruyu da yanlışı da iyi tespit ederek sandığa gittiğine değindi. İYİ Parti Başkan Adayı Ahmet Tekdemir ise adaylar tarafından kabullenilen projelerle Kütahya’nın değişim vizyonuna yön verdiklerini vurguladı.

Seçimlerin ardından Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Osman Gezgin ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir’den ilk açıklama geldi.

VATANDAŞ DOĞRUYU DA YANLIŞI DA TESPİT ETTİ

Kütahya Belediye başkanlığını kazanan Eyüp Kahveci’yi tebrik edip çalışmalarında başarılar dileyen Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Osman Gezgin, “5 senedir şehrimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Sayın Alim Işık hocamıza teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı. Kütahya’nın bir seçim sürecini daha geride bıraktığını, vatandaşların tercihlerini yaparak kendilerini 5 yıl süre ile yönetecek kadroları seçtiğini ifade eden Gezgin, bu seçimlerin vatandaşların yapılan doğruları da yanlışları da çok iyi tespit edip tepkisini sandıkta gösterdiğini bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı.

‘KÜTAHYA’DA İKİ BELDE BİR İLÇE ALDIK’

Yeniden Refah Partisi’nin girdiği ilk yerel seçimlerde Türkiye Genelinde yüzde 6’nın üzerinde bir oy alarak Türkiye’nin en yüksek oy alan üçünü partisi olduğunu vurgulayan Gezgin, Türkiye genelinde  Şanlıurfa ile bir büyükşehir, Yozgat ile bir şehir, 43 ilçe ve 24 Belde Belediye Başkanlığı kazandıklarını açıkladı. Tavşanlı’da Yeniden Refah Adayı Ali Kemal Derin, Tepecik Beldesinde Yeniden Refah Adayı Veysel Tekin, Güney Beldesinde Yeniden Refah Adayı Ali Okumuş’un “Şehrül Emin” sıfatını taşımaya hak kazandığını belirten Gezgin, seçilen başkanları ve meclis üyelerini tebrik etti.

‘ADAYLARIN KABUL ETTİĞİ PROJELERLE

DEĞİŞİM VİZYONUNA YÖN VERDİK’

Seçim sonuçlarının Kütahya’ya için hayırlı olmasını dileyen Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, seçilen Belediye Başkanına başarılar diledi. Yaklaşık 8 aydır yürüttükleri seçim süreci boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Tekdemir, “Kütahya’mız için hazırladığımız projelerin hayata geçirilmesi, projelerin adaylar tarafından kabullenilmesi ve değişim vizyonu ile bir çok değişikliğe yön vermiş olmaktan dolayı gururluyum. Kütahya’mız her şeyin en iyisini hak ediyor. Seçim süreci boyunca bir kusurumuz oldu ise affola. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *