KAHVECİ’DEN BELEDİYE KÜTAHYASPOR’ LA İLGİLİ AÇIKLAMA ‘GEREKEN DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ’

229

Kesin olmayan sonuçlara göre 56. Kütahya Belediye Başkanı olan Eyüp Kahveci, Belediye Kütahyaspor’ la ilgili açıklamasını yaptı. Kahveci, “Transfer, finansman, altyapı ve tesisleşme konusunda gereken desteği sağlayacağız” dedi.

“MAVİ ŞİMŞEĞİ SPORLA İÇ İÇE OLAN KİŞİLERE BIRAKACAĞIZ”

Zafer Meydanında yapılan kutlamalar esnasında Belediye Kütahyaspor’ la ilgili olarak da konuşan CHP’nin Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci, “Malum şehrimizin ortak noktalarından olan bir sevdamız var. Ortak sevdamız olan Belediye Kütahyaspor konusunda hassasiyetle eğilip işi ehline vereceğiz çünkü ehline verilmeyen her iş başarısızlıkla sonuçlanır. Nasıl ki siz bana güvenip ehil kişi dediniz. Biz bu ehil olmayı icraatta da göstermek zorundayız. Sporla iç içe olan kişilere mavi şimşeğimizi bırakacağız” ifadelerini kullandı.

FİNANSMAN DESTEĞİ MÜJDESİ

Finansman konusunda desteklemelerin devam edeceğini belirten Kahveci, “Transfer, finansman, altyapı ve tesisleşme konusunda gereken desteği sağlayacağız. Bundan sonra Kütahya’da spor anlamında önemli projeler gerçekleşecek. Tarihi değerimiz olan 30 Ağustos Zafer Turnuvasını hayata geçireceğiz. TFF ile konuşup bu organizasyonu yapacağız. Kadınlarımızın el emeği ürünlerimizi store mağazalarında satışa sunacağız” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *