GENEL MÜDÜR DOÇ. DR. MUSTAFA OTRAR KÜTAHYA’YA GELDİ: ÖZEL EĞİTİMİN NABZINI TUTTU

79

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, Kütahya’da özel eğitim okullarını ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Otrar, özel eğitim hizmetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, Kütahya’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerine Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile başlayan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, burada görev yapan kurum yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Buradaki ziyaret ve incelemelerinin ardından Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Okuluna geçen Otrar, öğretmen ve velilerle bir araya gelerek sohbet etti.

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Sera AVM’de Sevgi Denizi Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışını yapan Otrar, sergilenen ürünleri inceledi. Daha sonra Sevgi Denizi Özel Eğitim Uygulama Okuluna ziyaret gerçekleştiren Otrar, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Müzik dersinde öğrencilerle ritm çalışmalarına katıldı, okuldaki spor salonunda ve serada incelemelerde bulundu, sera hakkında bilgi aldı.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, Çinikent Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu inşaatını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret eden Otrar, okulda kurulumu yapılan Ege Bölgesi Mesleki Özel Eğitim Mükemmeliyet Merkezi ile ilgili bilgi aldı.

Çinikent Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu ve Kütahya Özel Eğitim Anaokulunu da ziyaret eden Otrar, bu  öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve okul yöneticilerinden okullardaki eğitimle ilgili bilgi aldı.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Programa Müdürlüğü ziyaret ile devam eden Otrar, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, millî eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile bir araya geldi. Daha sonra Müdürlük Maarif Salonunda özel eğitim kurumları müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Otrar, özel eğitim hizmetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, Müdürlük binasında bulunan Kendin Yap Atölyesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi. Otrar’a ziyaretlerinde Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Araştırma – Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Mecit Ramazan Barın ve Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit eşlik etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *