ŞİMŞEK SUSKUN

491

Belediye Kütahyaspor ligde oynadığı ilk 3 haftada 8 gol atarken son 3 haftada ise gol atma başarısı gösteremedi. Çatalca maçıyla başlayan durgunluk, Ordu ve Mersin maçlarında da devam ederken, Belediye Kütahyaspor 3 maçta hem galibiyete hem de gole hasret kaldı

3. lig 1. Gruba şampiyonluk hedefiyle başlayan Belediye Kütahyaspor Yomra beraberliği ile başlarken karşılaşma 2-2 tamamlanmış ve eleştiriler ardı ardına gelmişti. Sezonun ikinci haftasında Belediye Kütahyaspor deplasmanda Amasyaspor’u 3-0 mağlup ederek kendine geldi. Bir sonraki hafta sahasında Ağrıspor’u konuk eden ve bu maçtan da 3-0 galibiyetle ayrılan Belediye Kütahyaspor sonrasında duraklama dönemine girdi.

GOL YOLLARI TIKANDI

Belediye Kütahyaspor sezonun 4’üncü maçında Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Maçta gol sesi çıkmazken Belediye Kütahyaspor bir sonraki hafta Dumlupınar stadında zorlu 52 Ordu maçına çıktı. Belediye Kütahyaspor etkisiz kalırken yine gol atma başarısı gösteremedi ve sahasında 0-0 berabere kalarak 2 puan bıraktı. Galibiyet hasreti 2 maça çıkan Belediye Kütahyaspor deplasmanda lider Mersin İdman Yurdu’na 2-0 mağlup olunca galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Gol atamayan ve galip gelemeyen Belediye Kütahyaspor hafta sonu deplasmanda Edirnespor ile karşı karşıya gelecek. Belediye Kütahyaspor bu maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaparken hem galibiyet hasretine hem de gol orucuna son vermeyi hedefliyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *