‘HEDEFİMİZ DÜNYA MARKASI OLMAK’

683

16 yıldır dünya mutfaklarını renklendiren Keramika’nın üretim serüvenini anlatan Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, bugün Bin 520 kişilik istihdam ve günde 200 bin parça üretim kapasitesi ile bir dünya markası olmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

‘2006’DAN BAŞLAYAN BİR SERÜVEN’

Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, iş dünyasında 16’ıncı yılını kutlayan Keramika’nın serüvenini anlattı. 2006 yılında 70 kişiyle 1. OSB’de bir atölye gibi üretime başladıklarını ifade eden Emin Yüce, daha sonra yürüttükleri Ar-Ge ve Tasarım çalışmalarıyla sürekli kendilerini geliştirip her sene ilave kapasitelerini artırarak sevilen bir marka yarattıklarını belirtti.

‘16 YILDIR DÜNYA MUTFAKLARINI RENKLENDİRİYORUZ’

Bugün itibariyle de günde 200 bin parça üretim kapasitesine ulaştıklarını dile getiren Yüce, “İşini seven, Bin 520 kişiyle, değerli iş ortaklarımızla, renklerimizden aldığımız ilham, yatırımlardan aldığımız güç, yarattığımız markamız ile tam 16 yıldır dünya mutfaklarını renklendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

50 ÜLKEYE İHRACAT

Şu anda ağırlıklı olarak Avrupa  ve Güney Amerika olmak üzere 50 civarında ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Emin Yüce, bir dünya markası olmak için çalışmalarını devam ettirdiklerinin altını çizdi. Çalışırken bilgi birikimlerini de paylaştıklarını dile getiren Yüce, “Geleceğin iş insanlarına deneyimlerinizi aktarmanız gerekiyor. Onun için zaman zaman hem meslek liselerinde hem de üniversitelerdeki genç arkadaşlarımızla buluşarak , onların iş dünyasına nasıl hazırlanmaları gerektiğini anlatma fırsatı buluyoruz.” dedi.  STK’ların da kendileri için büyük önem taşıdığına değinen Yüce, şu ifadeleri kullandı “Buradaki bilgi birikimimizi onlarla da paylaşıp sektöre ve iş dünyasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bunun için STK’larda mümkün olduğunca yer almaya çalışıyorum.” ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *