DERİNCE BİR YARA BIRAKTI

558

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Derince ile 2-2 berabere kaldı. Evinde 2 puan bırakan ve 2 haftadır kazanamayan Belediye Kütahyaspor’da Bilal Şeflek’in oyunu büyük alkış aldı

Sezona şampiyonluk umutlarıyla başlayan Belediye Kütahyaspor, adeta yavaş yavaş bu hedefinden uzaklaşmaya devam ediyor. Belediye Kütahyaspor oynadığı son 2 karşılaşmada galip gelmezken oynanan futbolda taraftarları tatmin etmiyor.

BİLAL DAMGASINI VURDU

Karşılaşmaya baskılı ve daha çok rakip sahada kalan takım Belediye Derincespor oldu. Deplasmanda oynamasına rağmen üst üste ataklar gerçekleştiren Belediye Derincespor henüz maçın 4’üncü dakikasında  gole çok yaklaştı. Defansın kornere attığı topta, Derincespor’un vuruşunda Önder Akdağ topu çizgiden çıkartarak gole izin vermedi. 20’inci dakikada Belediye Derince bir kez daha etkili gelirken Erdinç Çepoğlu Kütahyaspor defansında rakibine gol izni vermedi ve top kornere gitti. 31’inci dakikada bu kez Belediye Kütahyaspor etkili geldi. Günün en iyi isimlerinden Bilal Şeflek’in harika pasında Yusuf Ali Kamal’a ara pasında defans son anda araya girmeyi başardı. 38’inci dakikada ise gol geldi. Ali Kemal’ın şık pası ile başlayan Belediye Kütahyaspor atağında Talha yay üzerine ki Bilal Şeflek’e bıraktı. Bilal’in köşeye düzgün vuruşu ile Belediye Kütahyaspor 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu gol ilk yarınında sonucu oldu.

İKİNCİ YARIDA HER ŞEY VAR

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Belediye Kütahyaspor ikinci golü buldu. Bilal, Talha’dan aldığı pasla rakip ceza sahasına müthiş sokuldu rakibini geçti kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunu kaleci İlker çelse de ikinci kez topla buluşan Bilal kendisinin ve takımımızın ikinci golünü attı. Bu gol takımımızı rahatlatacaktı ancak çok geçmeden soldan yapılan ortada konuk ekip kafayla farkı bire indirdi. Belediye Kütahyaspor orta sahası yorulmasına rağmen teknik ekibin yanlış tercihleri  Derince’ye beraberliği getirdi. Hatalı paslar sonrasında Derince hızlı çıktı ve golü bularak maça dengeyi getirdi. 2-2’nin ardından Belediye Kütahyaspor iki pozisyonda golü bulsa da sonuç almadı ve maç beraberlikle sonuçlandı.

BU BERABERLİK İŞİ ZORA SOKTU

Belediye Kütahyaspor’un inişli çıkışlı grafiği lider ile olan puan farkının daha da açılmasına neden oldu. Üst üste ikinci beraberliğini alan Belediye Kütahyaspor haftayı 17 puanla 4’üncü sırada kapattı. Belediye Kütahyaspor çarşamba günü 19.00’da kupada Gaziantep’e konuk olduktan sonra hafta sonu deplasmanda 1922 Konyaspor ile karşılaşacak. Belediye Kütahyaspor yönetiminin yaşanan puan kayıpları sonrasında teknik heyet konusunda nasıl bir karar vereceği ise merak konusu olarak yer alıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *