KÜTAHYALI GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

475

Antalya – Denizli karayolunda gizli buzlanmanın etkili olduğu yolda kontrolden çıkarak devrilen midibüste hayatını kaybedenlerden biri olan Fatma Öztürk, memleketi Gediz ilçesine bağlı Göynükören köyünde toprağa verildi

Antalya – Denizli karayolunda Denizli il merkezinden aldığı işçileri, Acıpayam’da faaliyet gösteren Tarım Kredi Süt Ürünleri A.Ş.’ye götürmekte olan midibüs, gizli buzlanmanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi.

2 ÖLÜ 2’Sİ AĞIR 14 YARALI

Devrilen midibüs, içindeki işçilerle beraber yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada işçilerden Fatma Öztürk ve Burak Aslankıran olay yerinde hayatını kaybederken, 2’si ağır 14 kişiyi ise yaralandı. Sürüklenen midibüsün yolun bir bölümünü ulaşıma kapatması nedeniyle, önemli bir güzergah olan karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Hurdaya dönen işçi servisi, ekiplerin çalışmaların tamamlanmasının ardından yaklaşık 2 saat sonra yoldan kaldırıldı.

GÖYNÜKÖREN’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden 26 yaşındaki Fatma Öztürk’ün ise Kütahyalı olduğu öğrenildi. Öztürk’ün cenazesi memleketi Gediz ilçesine bağlı Göynükören köyünde toprağa verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *