‘VATANDAŞ AÇIKLAMAYI ONLARDAN BEKLİYOR’

814

Gülçin Hizarcıoğlu yaptığı stat açıklamasının vatandaştan çok güzel geri dönüşler aldığını belirtti. Hizarcıoğlu, aslında açıklamanın kendisinden beklenmediğine dikkat çekerek “Vatandaş stat konusunda yapılacak açıklamayı iktidardaki ittifak partinin il temsilcilerinden bekliyor” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hızarcıoğlu Karaman gündemine Kütahya’nın en önemli konulardan biri olarak nitelendirdiği şehir merkezine yapılması planlanan stat konusunu taşıdı.

‘HALA BİR KARŞILIK BULMADI’

Yaşayan stat düşüncelerinin, stadyumun şehir ekonomisine gelir getiren bir yer olacağı açıkladıkları fikrin vatandaş tarafından büyük ilgi gördüğünü aktaran Hizarcıoğlu “Beni yolda gördüğünde yorumlarını paylaşan ve ya sosyal medya hesaplarından bana ileti gönderen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz açıklama neticesinde şuana kadar hiçbir çevreden olumsuz bir yorum ya da eleştiri almadık. Hemen hemen herkes bu açıklamanın doğru olduğunu belirtti” dedi.Hizarcıoğlu, vatandaşın kendisine konu hakkında eleştiri yapmadığını belirterek “Benim asıl dikkatimi çeken, benden gelen bu kapsamlı açıklamayı iktidardaki ittifak partinin il temsilcilerinden beklediklerini dile getiriler. Bu durum da halkımızın beklentilerinin şu anda iktidardaki ittifak temsilcileri tarafından halen bir karşılık bulmamasıdır” şeklinde konuştu.

STAT KONUSU BİR AN

ÖNCE TAMAMLANMALI

Hizarcıoğlu, Kütahyalılar ile paylaşılan ve bir türlü yerine getirilemediği ifade ettiği yatırımları takip etmekten ve açıklamalar yaparak bu konulara dikkat çekmekten başka sorunları masaya yatırmaya fırsat kaldığını dile getirdi. Hizarcıoğlu, yapılacak olan stadın yerine karar verilmemesini örnek göstererek “Kütahya’nın Stat konusunu tamamlayıp bir an önce yen bir çevre yolunu şehrimize kazandırması lazım” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *