KÜTAHYA OSB’DEN ENKAZ ÇALIŞMALARINA YARDIM ELİ UZANDI

279

Depremin ardından araç, ekipman ve gönüllü personelle bir nebze de olsa yardım eli uzatma kararı alan Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, deprem bölgesine 1 adet tır, 1 adet kazıcı yükleyici, 1 adet çift kabin kamyonet ve 6 personel desteği verdi

Kahramanmaraş Pazarcık Merkezli meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yaşanılan afet ile ilgili acil görüşme sağlayarak, deprem bölgelerine 1 adet tır, 1 adet kazıcı yükleyici, 1 adet çift kabin kamyonet ve 6 personel ile enkaz çalışmalarına destek verme kararı aldı.

‘DERİNDEN YARALANDIK’

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış olduğu açıklamalarında; “Yaşanılan bu afet ülkemizdeki her bir bireyi olduğu gibi bizleri de derinden yaralamıştır. Kütahya OSB Yönetim Kurulu olarak yaşanılan deprem sonrası ilk etapta araç, ekipman ve gönüllü personellerimizle bir nebze de olsa yardım eli uzatma kararı aldık. Yatırımcılarımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde de nakdi ve ayni yardımlarımız sürecektir. Yaşadığımız bu felaketi inşallah hep birlikte en kısa sürede ve en az hasarla atlatmayı temenni ediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *