DPÜ YARALARI SARIYOR

412

DPÜ deprem bölgesine yardımlarına devam ediyor. 24 güvenlik görevlisi, 7 teknisyen, 2 elektrikçi, 6 şoför bölgede görevlendirildi. Ekipler yanlarında 3 ton su, gıda ürünü ve temizlik malzemesi, el feneri, pil, powerbank, jeneratör ipi, yağı ve yakıtı, ispirto ve ispirto ocağı, tüp, ilk yardım malzemesi de taşıdı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), Türkiye’yi derinden yaralayan deprem felaketten en çok etkilenen şehirlerden Hatay’a gıda ve temizlik ürünleri ile personel gönderdi.

39 PERSONEL GÖNDERİLDİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin temas kurduğu kamu görevlileri tarafından Hatay’ın ihtiyaç duyduğu eşya ve personel bilgisi alındıktan sonra yapılan çalışmayla 24 güvenlik görevlisi, 7 teknisyen, 2 elektrikçi, 6 şoför bölgede görevlendirildi.

Bununla birlikte 3 ton su, çok sayıda ve çeşitte gıda ürünü ve temizlik malzemesi, el feneri, pil, powerbank, jeneratör ipi, yağı ve yakıtı, ispirto ve ispirto ocağı, tüp, ilk yardım malzemesi de personelimizi Hatay’a taşıyan otobüsle bölgeye gönderildi.

Yola çıkmak için hazırlanan otobüsü ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ile rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Şahmurat Arık ve Genel Sekreter Yusuf Çetin, görevlendirilen personelimize iyi yolculuklar ve görevlerinde başarılar diledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *