KUTSO’DAN AFET BÖLGESİNE DESTEK

275

KUTSO ve üyeler tarafından yapılan nakdi ve ayni desteklerle 212 adet konteyner ev, 100 seyyar wc duş, 14 bin battaniye, giyim, gıda, hijyen ürünleri gibi ihtiyaç duyulan malzemeler, afet bölgesine gönderildi.

Kahramanmaraş’ta meydana geldiği açıklanan Hatay, Osmaniye Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adana başta olmak üzere çevre illerde yüksek can ve mal kaybına sebep olan deprem felaketine, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) organizasyonunda destek sağlandı.  

212 KONTEYNER EV

100 SEYYAR TUVALET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kütahya Valiliği ve AFAD ile kurulan temaslar çerçevesinde, KUTSO ve üyeler tarafından yapılan nakdi ve ayni desteklerle 212 adet konteyner ev, 100 seyyar wc duş, 14 bin battaniye, giyim, gıda, hijyen ürünleri gibi ihtiyaç duyulan malzemeler, afet bölgesine gönderildi.

GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR

KUTSO’dan yapılan açıklamada “Afet bölgesine destek çağrısına büyük bir duyarlılık göstererek yardım yapan kişi, kurum ve kuruluşlara, arama kurtarma çalışmalarını büyük bir fedakârlıkla yürüten tüm görevli ve gönüllü katılımcılara teşekkür ederiz. “

“Güç birliği ve gönül birliğiyle, ülkemizde tüm yaraların en kısa zamanda sarılacağına olan inancımızla, deprem felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ve ülkemize baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.” Denildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *