KARANLIKTAN ÇIKARACAĞIZ

245

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Kütahya Şubesinin yeni başkanı Osman Varol oldu. Varol, kendisinden önceki yönetim tarafından derneğin karanlık kömürlüklere atıldığını savunarak “Derneğimiz yeni binasına kavuştu. Artık derneğimizi karanlıktan çıkaracağız. Bundan sonra derneğimizi daha güçlü ve daha görünür kılmak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Kütahya Şubesinin olağan genel kurulunda yeni başkanı Osman Varol oldu. Osman Varol düzenlediği basın toplantısında hedeflerini ve öncelik verilecek konuları paylaştı.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Osman Varol çok değerli ve vazgeçilmez olarak nitelendirdiği Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Kütahya Şubesinin olağan genel kurulunu gerçekleştirdiklerini belirtti. Varol kendisinin ve arkadaşlarının üstlendiğimiz görevin öneminin, büyüklüğünün, sorumluluğunun aynı zamanda kutsiyetinin bilincinde olduklarını bu bilinçle canla başla çalışacaklarının altını çizdi. Vural “Yılmadan, cesaretle derneğimizin kuruluş amacı olan Atatürkçülük ideolojisini hep daha iyiye, daha ileriye götüreceğiz” dedi.

Tarihin en büyük devrimcisi, kurtarıcımız ve kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ödünsüz yürüyen bir dernek olduklarına vurgu yapan Vural “Aydınlanma devrimlerinin gerçek sahibi ülkemizin en büyük Demokratik Kitle Örgütü’nün üyeleriyiz. Atatürkçü Düşünce Derneği, Kemalizm’i benimsemiş, özümsemiş, yaşama biçimi olarak kabullenmiş, hangi yaşta olursa olsun Mustafa Kemal’in Askeriyim diyebilen idealist insanların derneğidir” şeklinde konuştu.

GÖRÜNÜR HALE GETİRDİK

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin geçen dönemde yönetimde bulunan ve onlara destek olan üyeler tarafından, karanlık kömürlüklere atıldığını savunarak Vural, derneğin karanlıklardan çıkartılarak yeni binasına kavuştuğunu kaydetti. Derneğin tabelasının asılarak yeniden görünür hale geldiğini belirten Vural “Ekonomik durumu ve eşyaları toparlanmış olan derneğimizi daha aktif, daha güçlü ve görünür kılmak için tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

DERNEK AKTİF

HALE GETİRİLECEK

Vural, derneğin şehrin merkezine taşınmasının birçok avantajı olduğuna değinerek “Ulaşımı daha kolay olan bir binaya taşımak, bir yandan iki dönem önce üyelikleri düşmüş olan dostlarımızı yeniden kazanırken diğer yandan yeni üyeler kaydederek büyümek, güçlenmek, dernek ekonomisini daha iyi ve güçlü hale getirmek, önemli günlerde ses getirici sosyal etkinlikler düzenleyerek derneğimizi aktifleştirmek öncelikli işlerimiz olacaktır” dedi. Vural, verilen vaatlerin vatandaşın destekleriyle, yapıcı eleştiriler ve katkılarla, gönül ve amaç birliğiyle hep birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.

AYDINLIK YARINLARI

BERABERCE KURACAĞIZ

Katılan, destekleyen, gönlü dernekle olan tüm yoldaşlara ve üyelere teşekkürlerini sunan Vural sözlerine şöyle son verdi: “Vazgeçilmezi Atatürkçülük olan değerli insanların birleştiklerinde yapamayacakları hiçbir şeyin olmadığına duyduğum inançla, bana ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz teveccüh ve duyduğunuz güven için hepinize içten teşekkürlerimi, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım. Birleşe birleşe kazandık, birlikte yürüyerek güzel ve aydınlık yarınları beraberce kuracağız!”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *