TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR

194

Seçim sonuçlarının ardından AK Parti Genel Merkezine giden 27. Dönem Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve İshak Gazel, Erdoğan’ın seçim sonrası konuşmasını dinledi. Çetin Erenler, seçimin ardından Türkiye Yüzyılının başladığını ifade etti.

GAZEL VE ÇETİN ERENLER GENEL MERKEZDEYDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi 27. Dönem Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve İshak Gazel Pazar gecesi sonuçların açıklanmasının ardından AK Parti Genel Merkezi’ndeki kutlamalara katıldı. Erenler ve Gazel Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim sonrası konuşmasını dinledi.

ÇOĞUNLUK CUMHUR İTTİFAKI’NDA

Aziz Türk Milletinin kararını verdiğini ifade eden Çetin Erenler, “Türkiye Yüzyılı başlıyor. TBMM’mizde çoğunluk Cumhur İttifakı’nda. 14 Mayıs 2023 seçim sonuçları ülkemize, milletimize, Kütahyamız’a hayırlı, uğurlu, 15’nci AK Parti Zaferimiz mübarek olsun. İlk günkü aşkla, Doğru Zaman Doğru Adam Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Yüzyılın Zaferi’ni yine hep birlikte yazacağız.” Şeklinde konuştu.

MÜCADELEYE ORTAK OLDUK

AK Parti 27. Dönem Milletvekili Ahmet Tan da, “Sayın Cumhurbaşkanımızın mücadelesine ortak olmak, bizim için en güzel şeref ve bırakacağımız en güzel mirastır. Büyük Türkiye’nin inşası, Türkiye Yüzyılı için emek, ömür ve gönül verenlere selam olsun.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *