BELEDİYE KÜTAHYASPOR 2.LİG İÇİN ELİNİ GÜÇLÜ TUTMAK İSTİYOR: 2. LİG İÇİN DUMLU’DA UMUT ARIYORUZ

303

3. Lig 1. Grubun son maçında Belediye Kütahyaspor bugün saat 15.00’da kendi sahasında1954 Kelkit Belediyespor’u ağırlayacak.  Mavi Lacivertli ekip, ligi ikinci tamamlamak için kazanıp, Derince’nin ise kaybetmesini bekleyecek

MAÇ BUGÜN SAAT 15.00’DA

3. Lig 1. Gruptaki karşılaşmalar 34. hafta müsabakaları ile sona erecek. Bugün oynanacak son karşılaşmalar ile şampiyon ve playoff maçlarına kalacak takımlar belirlenecek.

Lig boyunca büyük bir mücadele veren geçen hafta oynadığı 3-1’lik Karşıyaka maçına kadar şampiyonluğun en büyük ortaklarından biri olan Belediye Kütahyaspor’un 1.lik şansı bulunmuyor.

Son maçına çıkacak Belediye Kütahyaspor, bugün 15.00’da 1954 Kelkit Belediyespor’u ağırlayacak. Dumlupınar Stadında oynanacak maçta hakem Tarık Güldal düdük çalacak. 65 puanla Mersin’in zirvede olduğu ligde Belediye Kütahyaspor, 62 puanla 3. sırada yer alıyor.

HEDEF ÜÇ PUAN

35 puan ile ligde on yedinci sırada bulunan rakip Kelkitspor karşısında Belediye Kütahyaspor, 2.Lig’e yükselmek için elinden geleni yapacak. Mavi Şimşek maçtan çıkan sonucu göre play off maçlarındaki statüsünü belirleyecek.  Tüm lig boyunca takımını büyük bir güçle destekleyen Belediye Kütahyaspor taraftarının bugün tribünleri doldurması bekleniyor.

ŞAMPİYON BELLİ OLACAK

Tüm maçların bugün saat 15.00’da başlayacağı TFF 3. Lig birinci grupta 34. Haftanın diğer maçları şöyle;Nevşehir Belediye Spor – Eskişehirspor, Edirnespor – Gema Polimer Şile Yıldız Spor, Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. – Yomra Spor, 52 Orduspor Fk – Amasyaspor Futbol Kulübü, Entegre Solar Elazığspor – Karşıyaka, Belediye Derince Spor – Karbel Karaköprü Belediye Spor, İdaş Çatalcaspor – BC Group Ağrı 1970 Spor, 1922 Konyaspor – Hacettepe 1945 Spor Kulübü




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *