ÇİNİGAZ’DAN AÇIKLAMA

230

Adreslere bırakılan okuma bildirimindeki endeks değeri üzerinden kartlı abonenin hesabına alacak yansıtılacağını açıklayan Çinigaz, abonelerin yapacağı ilk doğal gaz kredisi alımında karta bedelsiz kredi olarak yükleneceğini açıkladı

Çinigaz Doğal Gaz A.Ş., Kütahya’da mekanik ve ön ödemeli sayaçların adreste okuma işlemi yapıldığını ve adrese okuma bildirimi bırakıldığını belirten bir basın açıklamasında bulundu. Adrese bırakılan okuma bildiriminde belirtilen miktarın, ilgili Cumhurbaşkanlığı düzenlemeleri kapsamında devlet tarafından karşılanacağının belirtildiği açıklamada, okunan endeks değeri üzerinden kartlı abonenin hesabına alacak olarak yansıtılacağı ifade edildi. Yapılacak ilk doğal gaz kredisi alımında karta bedelsiz kredi olarak yükleneceği vurgulandı. 

ÜCRETSİZ YÜKLEME PROGRAMI DEVREYE GİRDİ

Ücretsiz yükleme program çalışmalarının dolum ofislerinde ve bazı kiosklarda bittiğini uygulamanın devreye girdiğinin duyurulduğu açıklama, “PTT ve diğerlerinde testler biter bitmez devreye alınacaktır. Abonelerimizin okuma günlerinde adreslerinde ulaşılabilir olması önem arz etmektedır. Whatsapp foto fatura hattı sayaçların ( 0543 529 43 43 ) abonelerimizin kullanımına açıktır.” Şeklinde son erdi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *