‘İKİNCİ TURDA ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ’

230

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için çalışmalara en güçlü şekilde yeniden başladıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ı 2.turda en güçlü şekilde tekrar çıkarmak için durmadan çalışacağız. 2. turda daha güçlüyüz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için tüm kadrolarıyla çalışıyor.

İl ve İlçe Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatı istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Seçimin 2. turu için hızlı bir şekilde tekrar çalışmaya başladıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Yeniden başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE BİR ARAYA GELDİLER

27.dönem Milletvekilimiz Ahmet Tan Yeni milletvekillerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanımız ve İl Genel Meclisi Başkanı ve İl başkanı Mustafa Önsay, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile online zoom toplantısı da gerçekleştirdi.

Sahaya da inen AK Parti ailesi, perşembe pazarı, Dönenler Camii ve Aşağı Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İkinci tur için güçlü şekilde başladıkları çalışmalar hakkında konuian Mustafa Önsay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ı 2.turda en güçlü şekilde tekrar çıkarmak için durmadan çalışacağız. 2. turda daha güçlüyüz.” Şeklinde konuştu.

‘ESNAFIMIZDAN GÜÇ ALIYORUZ’

Esnaf Odalarıyla da yapılan buluşmanın ardından Önsay, “Milletvekillerimizle birlikte, şehrimizin değeri esnaf ve sanatkarlarımızla muhabbet ettik, 28 Mayıs 2.tur seçimlerinin önemini konuştuk. Esnafımızdan aldığımız güçle emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *