‘HERKES BİRBİRİNE DESTEK OLMALI’

410

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kütahya Barosunu ziyaret eden KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya, Kütahya’nın gelişmesi adına tüm kurum ve kuruluşlar ile STK’ların birbirine destek olması hususuna vurgu yaptı.

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD), nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Kütahya Barosu Başkanı Av. Edip İlkay Sunay ve Baro Yönetim Kurulu’na gerçekleştirilen ziyarete KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ile birlikte Başkan Vekili Yılmaz Akdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Kübra Çamcıoğlu ve Selçuk Akar katıldı.

PLANLAMALAR YAPILDI

KÜGİAD’ın yapısı, hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya, Kütahya’nın gelişmesi adına tüm kurum ve kuruluşlar ile STK’ların birbirine destek olması hususuna vurgu yaptı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette daha sık bir araya gelinerek fikir alışverişi ve Kütahya adına yapılabilecek çalışmaların planlaması yapıldı. Varılan fikir birliğine göre KÜGİAD ile Kütahya Barosu en kısa sürede birlikte ortak bir çalışmaya imza atacak.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *