‘KÜTAHYAMIZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’

369

AK Parti Kütahya il teşkilatının Kadim Vakfı Konağı’ndaki geleneksel teşkilat bayramlaşmasına katılan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Kütahyalı Abdullah Erdem Cantimur, “Kütahya’mız için memleketimizin sorunlarını masaya yatıracağız. Milletvekillerimizle birlikte şehrimiz için mücadele edeceğiz.” Dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya il teşkilatı, geleneksel teşkilat bayramlaşmasını Kadim Vakfı konağında gerçekleştirdi. Bayramlaşma etkinliğine Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Kütahyalı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Kütahya Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ve teşkilat mensupları katıldı.

‘SORUNLARI MASAYA YATIRCAĞIZ’

Kütahyalı AK Partililerin bir araya gelerek bayramlaştığı etkinlikte AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, tüm teşkilat olarak kendileri ile birlikte olan, herkese sonsuz teşekkürlerinin sundu. Etkinlikte açıklamada bulunan Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, “Ankara’yı iyi bilen birisi olarak Kütahya’mız için memleketimizin sorunlarını masaya yatıracağız. Milletvekillerimizle birlikte şehrimiz için mücadele edeceğiz.” Dedi. Bayramlaşma sonrası Cantimur, Kadim Vakfı Konağını ziyaret etti bilgi aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *