AYSEL SELAHATTİN ERKASAP SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİ TANIMAYA DAVETLİSİNİZ!

307

Lise tercihlerini yapmadan önce öğrenci ve velileri, Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesini tanımaya çağıran Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Ahmet İren, “Bu özel etkinliğimize katılımınızı ve bizimle birlikte olmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.” Dedi. Etkinlik bugün ve yarın saat 14’de düzenlenecek.

VELİLERİ TERCİH HEYECANI SARDI

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) açıklanması üzerine öğrenciler ve velileri tercih heyecanı sardı. Dün başlayan tercihler 19 Temmuz’da sonra erecek.

Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi tercih döneminde öğrenciler ve veliler için toplantı düzenleyecek.

Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Ahmet İren, “Sizleri heyecanla okulumuzu tanımaya ve bilgi alışverişinde bulunmaya davet ediyoruz! Eğitim yolculuğunda doğru tercihi yapmanız için size rehberlik etmek, merak ettiğiniz her soruyu cevaplamak ve eşsiz fırsatlarımızı sunmak için buradayız.” İfadelerini kullandı.

BURS PROGRAMLARINI ÖĞRENME İMKANI

4 Temmuz ve 5 Temmuz tarihlerinde saat: 14:00’de düzenlenecek toplantılar hakkında bilgi veren İren, “Toplantılarımızda sizi nelerin beklediğini öğrenmek için hazırlıklı olun. Öğretim programımızın ayrıntılı sunumu, Farklı branşlarda uzman öğretmenlerimizle tanışma fırsatı, Yenilikçi eğitim metotlarımızın açıklaması, Okulumuzun modern ve öğrenme dostu tesislerinin gezisi, Öğrenci destek hizmetlerimiz ve sosyal etkinliklerimiz hakkında bilgilendirme. Ayrıca, okulumuzda başarılı bir gelecek inşa etmek için sunduğumuz burs programları ve katılım koşullarını öğrenmek için bu fırsatı kaçırmayın. Bu özel etkinliğimize katılımınızı ve bizimle birlikte olmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.” İfadelerini kullandı. İren, öğrenci ve velilerin soruları için okul web sitesi üzerinden kendileri ile iletişime geçebileceğinin de altını çizdi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *