‘ÜLKEMİZİ EN İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ’

174

Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde Valilik ve İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaşan Vali Çelik, işini iyi yapmanın önemine vurgu yaptı. Vali Çelik, “İşimizi iyi yaptığımız müddetçe bu ülkeyi en iyi yerlere taşıyacağız, taşımak da zorundayız. Bu bizim sorumluluğumuz” dedi.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kurban Bayramı’nın ardından Valilik ve İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaştı. Resmi tatilin sona ermesinin ardından İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Vali Ali Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Fatih Gümüşay ve Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Ali Okçu, Özel İdare personelinin bayramını tebrik etti.

‘BAŞKA TÜRKİYE YOK’

İl Genel Meclisi Başkanı Özcura, “Deprem bölgesinde, Kastamonu’da Bozkurt’da, olduğu gibi ilimizde de selle mücadelede insanımızın gönlüne dokundunuz tüm noktalara zamanında ulaştık. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık. Bizler kamu çalışanıyız fakat yaptığımız işler hayra yönelik işler yoldur, sudur, çeşmedir, afet bölgeleridir. Şartlarımız ne olursa olsun, yaşadığımız sıkıntılar ne olursa olsun çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vatan bizim alternatifimiz yok çalışmaya devam etmek zorundayız çünkü başka Türkiye yok. Yeni dönemde de güzel çalışmaların altına imza atacağımıza olan inancımız tamdır. Bu vesile ile Kurban bayramınızı tebrik ediyor Allah yenilerine erdirsin temennisinde bulunuyorum.” Dedi.

Bayramların insanları bir araya getirmek adına büyük bir etkisi olduğunu belirten Vali Ali Çelik, dargınlık ve küslüklerin bu bayram vesilesiyle sona ermesini temenni etti. Hayatta hiçbir şeyin sevdiklerimizin kalbini kıracak kadar değerli olmadığını belirten Vali Çelik, “Bu bayram inşallah küskünlüklerinizin ve dargınlıklarınızın sona ermesine vesile olmuştur” dedi.

Vali Çelik, Kütahya İl Özel İdaresinin Kütahya’dan, Kastamonu ve Hatay’a dek üstlendiği işlerle gösterdiği kapasiteye dikkat çekerek, İl Özel İdaresi personelinin sahada ellerinden geleni yaptığını söyledi.

İŞİNİ İYİ YAPMANIN ÖNEMİNİ VURGULADI

İşleri iyi yapmanın önemine vurgu yapan Vali Çelik, “Elinizden geleni sahada yaptığınıza eminiz, bu çok kıymetli. Ayağınıza taş değmesin. Önemli olan hoş seda bırakmak, görevimizi, işimizi en iyi şekilde yapmak. İşimizi iyi yaptığımız müddetçe bu ülkeyi en iyi yerlere taşıyacağız, taşımak da zorundayız. Bu bizim sorumluluğumuz” dedi.

Vali Çelik daha sonra Valilik personeliyle bayramlaştı. Valilik makamında gerçekleşen bayramlaşmada Vali Ali Çelik’e Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Hasan Erkal ve Mustafa Demir eşlik etti. Personelle tek tek bayramlaşan Vali Çelik, çalışanların aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara ulaşmaları temennisinde bulundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *