‘15 TEMMUZ’UN ÖNEMİNİ ANLATMAK İSTİYORUZ’

143

Kütahya’dan 50 öğrencinin, 15 Temmuz Şehitleri anısına Edirne Keşan’da düzenlenecek kamp programına uğurlandığını belirten TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Saidi Furkan Coşgun, 15 Temmuz’un önemini gençlere anlatmak ve şehitleri yâd etmek için böyle bir organizasyona imza attıklarını belirtti.

KEŞAN’DA KAMP DÜZENLENECEK

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına Edirne Keşan’a kamp programına öğrenciler gönderildi.

Kamp programına katılacak 50 öğrenci Zafer Meydanı Vazo önünden dualarla Keşan’a uğurlandı. Uğurlama törenine AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, TÜGVA üyeleri katıldı.

ŞEHİTLİKLERİ DE ZİYARET EDECEKLER

TÜGVA Kütahya temsilciliği olarak vatan için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerin anısına, 15 Temmuz ruhuyla öğrencileri kampa gönderdiklerini ifade eden TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Saidi Furkan Coşgun, TÜGVA yaz kuran kurslarınızdaki gençlerle birlikte hatimler ve Yasin-i Şerifler okuduklarını belirtti. Coşgun, “Hem dualarını yaptık hem de şehitleri andık. Ayrıca yolculuk esnasında gençler şehitlikleri de ziyaret edip 15 Temmuzu ve şehitlerimiz dualarla yâd edecekler.” Dedi

‘GENÇLERLE BERABER DUALARIMIZI ETTİK’

15 Temmuz’un yaklaştığını hatırlatan Coşgun, “Biz de 15 Temmuz’u hem anmak hem de şehitlerimizin ruhlarına dualarla hatimlerle yâd etmek için böyle bir organizasyona imza attık. Şehitler ölmez vatan bölünmez düsturuyla valilik meydanında gençlerimizle beraber dualarımızı ettik. Gençlerimiz İstanbul’a gidecekler. İstanbul’da 15 Temmuz Anıtı’nı ziyaret edecekleler. Şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha gönderecekler. Akabinde Edirne’de bir kampa gidecekler. Oradan da inşallah sağ salim dönecekler. Programın amacı 15 Temmuz’un önemini gençlerimize anlatmak.” İfadelerini kullandı. Coşgun, tüm şehitleri rahmetle andıklarını vurguladı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *