‘HER ŞEY KÜTAHYA İÇİN’

156

Kütahya Valisi Ali Çelik, AK Parti Kütahya Milletvekilleri ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay Ankara’da üst düzey temaslara bulunarak şehrin taleplerini iletti. Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “Birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışıyoruz, durmadan yorulmadan çalışmaya da devam edeceğiz. Her şey Kütahya için.” Şeklinde konuştu.

Kütahya Valisi Ali Çelik, AK Parti Kütahya Milletvekilleri ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’ın Ankara’daki üst düzey temasları devam ediyor.

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı, Emniyet Genel Müdürü olarak atanması dolayısıyla makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettiklerini belirten Vali Ali Çelik, “Misafirperverliği için teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı milletvekilleri ile birlikte ziyaret ettiklerini belirten Vali Çelik ziyarette Kütahya’da devam eden spor yatırımlarının görüşüldüğünü açıkladı.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Kütahya heyeti Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak atanması dolayısıyla Kütahyalı Abdullah Erdem Cantimur’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretin ardından Vekil İsmail Çağlar Bayırcı, “Birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışıyoruz, durmadan yorulmadan çalışmaya da devam edeceğiz. Her şey Kütahya için.” Şeklinde konuştu.

Vali Çelik, Milletvekilleri ve Başkan Önsay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek Kütahya’nın taleplerini ve ihtiyaçlarını arz etti.

Ziyarette Kütahya’daki enerji yatırımları ve talepler hakkında istişarelerde bulunduklarını ifade eden Vekil Bayırcı, “Değerli bakanımıza Kütahya’mıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kütahya’mız için çalışmalarımıza her daim devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi daim eylesin…” dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *