DPÜ’DE REKTÖRLÜK HEYACANI SÜRÜYOR

450

DPÜ’nün yeni rektörünün belirlenmesine sayılı günler kala mevcut Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, rektörlük yarışında birlikte yarışacağı rektör adayları ile YÖK’te bir araya geldi. Rektör Uysal, Ankara’da bir dizi temaslarda da bulundu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne rektörlük başvurusu 7 Temmuz itibari ile sona erdi. DPÜ’nün 23 öğretim üyesi rektörlük başvurusunda bulundu.

2019 TEMMUZ’DA GÖREVE GELMİŞTİ

Rektörlük başvurusunda bulunan adaylar arasında 2019 yılının Temmuz ayında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlayan mevcut DPÜ Rektörü Kazım Uysal’da bulunuyor. Prof. Dr. Kazım Uysal, rektörlük yarışında rektör adayları ile YÖK’te bir araya geldi.

Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Rektör Uysal, “DPÜ Rektör adaylarımızla YÖK’teyiz” ifadelerini kullandı.

Rektör Uysal, Ankara’da bir dizi temaslarda da bulundu. Eski Türkiye Cumhuriyeti Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’yı makamında ziyaret eden Rektör Uysal, “Türkiye Yüzyılı’na dair önemli istişarelerde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

VEKİL ERBAŞ’I ZİYARET ETTİ

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ı da TBMM’de ziyaret eden Rektör Uysal, “Sayın Vekilimize kabülleri için teşekkür eder, yeni dönemde mavaffakiyetler dilerim” dedi.

Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Alacacı ve Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Özdemir’i ziyaretinin ardından Rektör Uysal, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İsmail Kahraman ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde DPÜ ile birlikte 9 Üniversite’nin rektör atama kararlarını imzalaması bekleniyor.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *