MAVİ ŞİMŞEK LİGİ DARICA’DA AÇIYOR

424

TFF 3. Lig’de 2023-2024 sezonu fikstürü yapılan kura çekimiyle belli olurken, 3. Grupta mücadele edecek olan Belediye Kütahyaspor’un fikstürü netleşti. Mavi Şimşek bu sezon ilk sınavını deplasmda Darıca Gençlerbirliği A.Ş’ye karşı verecek

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi dün İstanbul’da Orhan Saka Konferans Salonunda yapıldı. 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek Belediye Kütahyaspor’un fikstürü belli oldu.

Depremden en çok etkilenen kulüplerden olan Kahramanmaraş İstiklalspor lige katılamadı ve grupta takım sayısı 15’e düşerek BAY’lı sisteme geçildi. Gruplarını lider tamamlayacak 4 takım direkt 2.Lige yükselecek. 2.bitiren takım grup finalisti olacak 3-4-5-6.sırayı alan takımlar play-off ilk turuna kalacak. Gruplarında Play-Off şampiyonu olan 4 takımdan 2’si oynanacak tarafsız sahadaki finalin ardından 2.Lige yükselecek. Toplamda 4 grupta 60 takımdan 6 takım 2.Lige çıkacak. Son üç sırayı alan ekipler ise Bölgesel Amatör Lige düşecek.

Belediye Kütahyaspor ilk maçına 10 Eylül tarihinde Darıca deplasmanında çıkacak. 3. Lig 3. Grupta haftayı bay geçen ilk takım ise Ağrı 1970 Spor olacak. TFF 3. Lig’de ise 9-10 Eylül’de oynanacak maçlarla başlayacak normal sezon, 27 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *