‘BU ŞEHRE HİZMET ETMEK BENİM İÇİN BİR ONURDU’

231

Kütahya merkez ve ilçelerde vatandaşla vedalaşan Vali Çelik, “Bu güzel şehre hizmet etmek benim için bir onurdu.” dedi. Dumlupınar Belediye Başkanı Akağaç Vali Çelik’in Vali Recep Yazıcıoğlu gibi değerli bir isim olduğuna vurgu yaptı, Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan’a ise Vali Çelik’in kendisi için büyük ilham kaynağı olduğunu söyledi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Hakkâri Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik, Kütahya Merkez ve ilçelerde vatandaşlarla vedalaşıyor. Vali Ali Çelik’im Ulu Cami’nin avlusunda vatandaşlarla vedalaştığı anlarda duygusal anlar yaşandı. Vedalaşmada yakın ilgisi ve Kütahya’ya hizmetleri için Vali Çelik’e minnettarlıklarını dile getiren vatandaşlar, başarılar dileyerek kendisini özleyeceklerini belirttiler.

Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’ya hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu ifade eden Vali Çelik, “Sizlere ve bu güzel şehre hizmet etmek benim için bir onurdu. Kütahya’ya olan sevgim ve bağlılığım sonsuz. Her zaman “fahri hemşehri” olarak gururla anacağım” dedi.

İlçelere gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Vali Ali Çelik, ilçeye katkı ve desteklerinden dolayı Dumlupınar’ın fahri hemşehrisi ilan edildi.

‘VALİ RECEP YAZICIOĞLU GİBİ DEĞERLİ BİR İSİM’

Dumlupınar Belediyesi meclis üyelerinin aldığı karar doğrultusunda hazırlanan “Fahri Hemşehrilik Beratı”nı, Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç takdim etti. Dumlupınar’ın Vali Çelik döneminde ayrıcalık ve önem kazandığına ve Vali Recep Yazıcıoğlu gibi değerli bir isim olduğuna vurgu yapan Akağaç, destekleri ve hizmetleri için teşekkür etti.

Dumlupınar’ın fahri hemşehrisi olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Vali Çelik, “Kurtuluş Savaşı’nın kaderini belirleyen bu kutlu toprakları, tarihle iç içe geçmiş sokaklarını, kahramanlıkları hiçbir zaman unutmayacağım. Dumlupınar adı, yüreğimizdeki bağımsızlık ve vatan aşkının ebedi bir sembolü olarak kalacak” dedi.

Altıntaş ziyaretinde Belediye Başkanı Arif Teke ile bir araya gelen Vali Çelik, Altıntaşlılara teşekkür ederek, “Bayrağın yere düşmediği, kahramanlıkla yazılmış destanların izlerini taşıyan bu kutlu topraklarda görev yapmak büyük onurdu. Samimiyetiniz ve misafirperverliğiniz unutulmayacak” dedi. Başkan Teke, Vali Çelik’e Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) başta olmak üzere ilçeye sağladığı büyük hizmetler için teşekkür etti.

‘BENİM İÇİN İLHAM KAYNAĞI OLDU’

Vali Ali Çelik, Altıntaş Kaymakamlığına veda ziyareti gerçekleştirdi.Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan’a görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Çelik, başarılar diledi. Bozoğlan, Altıntaş’ta elde edilen başarıların ekip çalışmasının bir sonucu olduğunu ve Vali Çelik’in liderliği ve yönlendirmelerinin kendisi için büyük ilham kaynağı olduğunu söyledi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *