TALEPLER AKTARILDI

279

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ziyaret eden Vali Ali Çelik, AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’daki 4-6 yaş Kuran Kurslarının bina eksikliklerinin giderilmesi, imam hatip eksiği bulunan köy camilerinin durumu, ortaokul öğrencilere Kuran Kursu binalarında yurt imkanı sağlanması konusundaki talepleri iletti

Kütahya Valisi Ali Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Adil Biçer, Mehmet Demir ve İl Başkanı Mustafa Önsay, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç’i ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERE YURT İMKÂNI SAĞLANMALI

Ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a Kütahya’daki 4-6 yaş Kuran Kurslarının bina eksikliklerinin giderilmesi, imam hatip eksiği bulunan köy camilerinin durumunu, ortaokul öğrencilere Kuran Kursu binalarında yurt imkanı sağlanması hususlarında talepler iletildi.

Kütahya heyeti, nezaketi ve misafirperverliği için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kütahyalı Kadir Dinç’e şehre gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *