ÇELEBİ’NİN TORUNLARI EVLİYALAR ŞEHRİNİ GEZDİ

331

Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa’ya giden Kütahyalılar, şehrin tarihi ve turistik alanlarını ziyaret etti. Kütahyalıları şehre dönüşte karşılayan Başkan Işık, her talebi önemsediklerini, Kütahya Belediyesi olarak etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesinin organizasyonuyla “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa’ya giden Kütahyalıları şehre dönüşte Belediye Hizmet Binamızın önünde karşıladı.

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri şehrimizde yaşayan her hemşehrimizin gönlüne girmeyi başaran Kütahya Belediyesi, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında kültür gezilerine devam ediyor. Yapılan çekiliş sonucu talihli vatandaşlar, Bursa gezisinde tarihi Ulu Cami, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, ‘Panorama 1326 Bursa’ Fetih Müzesi, Cumalıkızık, Yeşil Türbe, Tophane, Orhan Gazi Türbesi, Osman Gazi Türbesi ve Koza Han gibi birçok yeri gezmenin keyfini çıkardı.

‘ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK’

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın gezi dönüşünde Belediye Hizmet Binamızın önünde karşıladığı vatandaşlar, sevgi gösterilerinde bulundukları Başkan Işık’la sohbet etti, şükranlarını sundu. Hemşehrilerinden gelen her talebi önemsediklerini belirten Başkan Işık, Kütahya Belediyesi olarak etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Geziye katılan vatandaşlar organizasyon için Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *