YENİ SEZONUN ŞEREFİNE ŞİMŞEK’E KURBAN KESİLDİ

251

2023-2024 Futbol Sezonu’nda TFF 3. Lig 3. Grup’ta Kütahya’yı temsil edecek olan Belediye Kütahyaspor için kurban kesimi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alim Işık kurban kesiminin ardından kazasız, belasız, sakatsız bir sezon geçirmeyi diledi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Belediye Kütahyaspor’un Dumlupınar Stadyumu’nda yapılan son antremanı öncesinde kurban kesilerek dualar edildi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Abdullah Damcı ile yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular hep birlikte dua ederek kazasız belasız ve sakatlıksız bir sezon ge Antrenman öncesi futbolcularımızla sohbet edip daha sonra dualar eşliğinde kazasız belasız bir sezon geçirmemiz temennisiyle saha kenarında kurban kesti. Işık ve Damcı Belediye Kütahyaspor’un her daim yanında olacaklarını vurgulayarak ve desteklerini esirgemeyecekleri belirttiler. Oyunculara güzel bir sezon dileğinde bulundular.  TFF 3. Lig 3. Grup’ta yeni sezon 09 Eylül 2023 tarihinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Belediye Kütahyaspor ilk hafta Darıca Gençlerbirliği A.Ş. ile karşılaşacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *